Happy Wheels – Spil det underholdende actionspil gratis online her

Spil Happy Wheels online gratis her:

Her kan du gratis spille Dolphin Olympics 2 online.

Happy Wheels

Med et navn som Happy Wheels kunne man godt forledes til at tro, at spillet handler om små søde og buttede biler med store øjne eller hurtige køretøjer på asfalt for fartglade spillere, men intet kunne være mere forkert.

Happy Wheels er derimod et politisk ukorrekt spil, hvor du skal ud i naturen på hjul, som du ikke havde forestillet dig, at du nogensinde skulle spille et spil med.

For du kan bl.a. vælge mellem en ældre og ret mølædt herre i en rullestol, en nørd i jakkesæt på Segway eller en stærkt overvægtig kvinde på elscooter.

Hvis de valgmuligheder overskrider dine grænser, kan du også vælge at være en far på cykel med barn bag på.

Uanset, hvem du vælger at køre ræs med, skal du være omhyggelig med at passe på dem, mens du kører, for ellers ender det i en bunke af blodige lemmer bogstavelig talt. Også familiefaren og barnet!

Er du vedholdende nok til at komme igennem banerne, kan du senere få lov til at prøve kræfter med rollen som julemand, hvor du selvfølgelig kommer til at køre rundt i en slæde.

Sådan spiller du Happy Wheels

Der er ikke så mange ben i det i forhold til, hvordan du kommer rundt. Du skal bruge dine piletaster og primært pil op, for det er den tast, der sætter fut i køretøjet, uanset hvilket et du har valgt.

Derudover skal du bruge taster Shift, Z og control og sidst, men ikke mindst skal du bruge space.

Hvilke taster du skal benytte, afhænger af, hvilken bane du vælger at spille.

Der er adskillige baner at vælge imellem, og dette er blot nogle af dem.

Happy Green Hills – Her er du et med naturen – i hvert fald indtil du bliver smadret af den, for den kan være ret så forræderisk, som du hurtigt vil opdage.

Gutbus Extreme – Her befinder du dig inde i en bus af en art der tilsyneladende har drukket for meget, for det gælder om at holde fast, så du ikke falder af bussen med den talentløse kørsel.

Dawn of the Dead – Som titlen antyder er der tale om en zombiebane, hvor du skal tage dig i agt for dem 

Også, mens du på Segway forsøger at køre banen igennem på byens tage.

A large Satan eats U – her skal du så en tur rundt djævlens fordøjelsessystem, og der støder du naturligvis også på en hel del mærkelige ting.

Og der er mange flere, og næsten ligeså bizzare baner, end de der er nævnt her.

Som du nok har regnet u, er Happy Wheels et virkelig bizart spil, men også et ret sjovt spil, som skiller sig ud fra mængden, og det er bestemt værd at prøve.